Relog Media
Relog Media
Podeli:

Vitality izbacio G2 sa BLAST Spring Finals

G2 Esports nije uspeo da se oporavi od svih prepreka koji su ih pratili tokom turnira u Londonu, oni su izgubili od Vitality u borbi za opstanak i neće igrati u plejofu turnira.

Nakon što su juče morali da igraju sa trenerom jer Ilya "m0NESY" Osipov nije uspeo da dobije vizu na vreme, G2 ni danas nije znao do poslednjeg trenutka da li će zaigrati u punom sastavu. Ruski igrač je pobedio u trci sa vremenom i zahvaljući pomeranju meča za pet minuta uspeo da uskoči na server bez prethodnog zagrevanja, što se očekivano odrazilo na njegovu igru, pogotovo na prvoj mapi.

Vitality je sa ubedljivih 13-4 slavio na Infernu, piku G2, a m0NESY je završio mapu sa samo pet fragova i 0.38 rejtingom. On je ostao nakon prve mape da se zagreva dok su igrači bili na pauzi, a G2 uspeva da odgovori na Anubisu, prvenstveno zahvaljući odličnom izdanju Nikole "NiKo" Kovača. 

Mirage je odlučio pobednika, mapa koju je G2 po prvi put zaigrao u protekla tri meseca, i na njemu Vitality odnosi ubedljivu 13-5 pobedu, koja im donosi treće mesto u B grupi i prolaz u plejof. 

G2 Esports je ovim mečom završio igranje u prvom delu takmičarske godine i sada ih očekuje letnja pauza, tokom koje ako je verovati glasinama možda i vidimo promene u timu.

Tagovi
CS2
BLAST
G2 Esports
M0NESY
Vitality

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh