Relog Media
Relog Media
Podeli:

Nexa uklonjen iz startne postave G2 Esportsa

Nemanja "nexa" Isaković više neće igrati za G2 CS2 tim, saopšteno je danas u zvaničnoj izjavi organizacije.

Nexa se vratio u G2 u novembru prošle godine, nakon što je proveo dve godine u ekipi OG, a u proteklih pola godine najveći uspeh koji je ostvario sa ekipom je osvajanje IEM Dallas 2024 turnira.

Često osporavan od strane kritičara, nexa nije uspeo da se snađe u G2 na način na koji se očekivalo. Nedovoljno dobar rejting, i učestale greške koje nisu očekivane na tom nivou takmičenja, neki su od razloga zašto su navijači već dugo vremena tražili izmenu u timu. I pored svega, ne treba zaboraviti činjenicu da je nexa često i umeo odlično da odradi svoj deo posla, napravi prostora za zvezde tima, ponekad i donese pobedu svom timu u clutch situacijama, ali to očigledno nije bilo dovoljno za velike ambicije koje gaji G2.

Ostaje da vidimo kako će se nexa povratiti i gde će dobiti priliku da se ponovo dokaže i iskoristi iskustvo koje je stekao igrajući za G2. 

Ovom potvrdom su i dodatno podgrejane glasine da G2 Esports dovodi jednog od najvećih NA talenata, zvezdu M80 Maria "malbsMd" Samayou.

Tagovi
CS2
Nexa
G2 Esports

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh