Relog Media
Relog Media
Podeli:

Team Spirit osvojio BLAST Spring Final 2024

Spirit je uspeo da savlada Natus Vincere rezultatom 3-1 i osvoji drugi veliki trofej u 2024. godini, potvrdivši još jednom da su trenutno jedan od najboljih timova na planeti.

Spirit je došao do svoje četvrte uzastopne pobede protiv Na'Vi, prve u Bo5 formatu. Oni su u finale ušli kao favoriti i tu ulogu su opravdali, iako se Na'Vi zaista sjajno borio i pokazao da im ne fali još mnogo toga u igri kako bi mogli ozbiljnije da ugroze Spirit.

Na startu meča gledali smo Ancient na kom je Spirit poveo sa ubedljivih 10-2 na T strani, a iako je Na'Vi dobro uzvratio u nastavku razlika je bila prevelika i nisu uspeli dalje od 9-13. 

Isti rezultatom smo videli i na Dust2, koji je bio pik Na'Vi. Ovoga puta timovi su bili mnogo ujednačeniji, ali pri rezultatu 9-9 Spirit pravi krucijalnu mini seriju i sa četiri runde dolazi do pobede.

Na Mirage je Na'Vi demonstrirao silu iako je to bio pik Spirita. Ovoga puta oni su imali ogromnih 10-2 koje su uzeli na CT strani, što nekoliko rundi kasnije pretvaraju u 13-4 pobedu.

Nuke je odlučio pobednika, prvo poluvreme je bilo neizvesno i Spirit je imao samo dve runde prednosti, ali u drugom poluvremenu uzimaju šest od sedam rundi za 13-6 pobedu kojom je stavljena tačka na meč.

Uz IEM Katowice 2024 i BLAST Spring Final 2024 trofej Spirit može visoko podignute glave na letnju pauzu, i zasigurno je da će i u nastavku godine biti velika prepreka svim timovima koji takođe imaju za cilj da se popnu na sam vrh. 

Za MVP igrača finala je proglašen Danil "donk" Kryhkovets koji je završio meč sa 73 fraga, 93.8 štete po rundi i 1.30 rejtingom.

Tagovi
CS2
BLAST
Team Spirit
BLAST Premier Spring

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh