Relog Media
Relog Media
Podeli:

MOUZ savladao NaVi 3-0 u finalu ESL Pro Lige

MOUZ je uspeo da zaustavi pobednički niz ekipe Natus Vincere i ubedljivom 3-0 pobedom dođe do trofeja poslednjeg velikog CS:GO turnira.

Ne samo da je MOUZ uspeo da savlada Na'Vi i nanese im prvi poraz na turniru, već su to uradili bez izgubljene mape u finalu, uz veoma odlučnu igru od početka pa sve do samog kraja, zbog čega im je potpuno zasluženo pripao trofej šampiona ESL Pro Lige.

Na startu meča MOUZ se odlučio da skloni Anubis, dok je Na'Vi izbacio Vertigo sa liste mapa za finale, a na kraju Nuke i Ancient su bile mape koje nismo uspeli da gledamo jer se duel završio nakon samo tri mape. 

Finalni duel je otvoren na Infernu, mapi koju je MOUZ odabrao. Oni su postepeno povećavali prednost i koristili to što je jedan od dva najraspucanija igrača Na'Vi bio potpuno odsutan na prvoj mapi. Mučio se Valeriy "b1t" Vakhovskiy što se ogledalo u samo 11 fragova na Infernu, a sa druge strane Kamil "siuhy" Szkaradek je predvodio MOUZ sa 24 fraga. 

Na'Vi je odabrao Overpass, ali nisu uspeli da probiju granitnu odbranu ekipe MOUZ koja je povela 11-4 na CT strani zahvaljući seriji od sedam rundi u završnici prvog dela igre. Pokazao je Na'Vi da se budi u nastavku igre, ali se MOUZ već uveliko razigrao i nisu im dozvolili da ih sustignu. Konačan epilog druge mape 16-9 pobeda za MOUZ koji je sada bio na korak do ultimativnog cilja.

Nakon druge mape Na'Vi nije više imao prava na grešku zbog čega su ušli sa dodatnim pritiskom na Mirage. Ponovo je MOUZ vodio nakon prvog poluvremena, ali je ovoga puta Na'Vi uspeo da ih zaustavi i pređe u vođstvo, samo da bi ga ispustili u samom finišu. Ipak, uspevaju da izbore produžetak, ali u njemu MOUZ pravi 4-0 seriju i 19-15 rezultatom ruši snove Na'Vi o tome da mogu spasiti takmičarsku godinu trofejem ESL Pro Lige.

Za MVP igrača turnira je proglašen mađarski igrač Adam "torzsi" Torzas koji je bio zaista odličan tokom celog toka takmičenja, a MOUZ je kao tim dokazao da zaista imaju ogroman potencijal u aktulnoj postavi, potencijal koji će sada morati da usavršavaju i opravdaju u Counter-Strike 2 turnirima. 

Tagovi
ESL PRO LIGA
MOUZ
NaVi
finale

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh