Relog Media
Relog Media
Podeli:

IEM Dallas će koristi najnoviji CS2 apdejt

ESL je danas potvrdio da će se IEM Dallas 2024 igrati na poslednjoj verziji CS2 koja je izašla juče, a kao glavni razlog odluke navode to što je u okviru njega ispravljen jedan od najučestalijih bagova.

Valve je juče izbacio veliki apdejt o kome smo detaljnije pisali u ovom tekstu, i za koji je u startu jasno da će imati veliki uticaj na CS2 esport. U tom trenutku nismo ni slutili da ćemo tako brzo imati priliku da ga gledamo na jednom od takozvanih Tier 1 eventova, ali je ESL doneo odluku da se na promene neće čekati i da će biti aktivne već sledeće nedelje u Dalasu.

Ono što je najbitnije u novom apdejtu je to da više ne bi trebalo da dolazi do iznenadnih gašenja igre, što se dešavalo u više navrata igračima tokom velikih takmičenja, pa čak i na samom Majoru, a sami igrači su u više navrata javno izrazili svoje nezadovoljstvo i tražili od kompanije Valve da nešto učini. U pitanju su primarno bagovi vezani za NVIDIA drajvere.

Ovo znači da će timovi imati vremena samo tokom vikenda da se pripreme za turnir koji počinje u ponedeljak, kao i da ćemo debi novog apdejta imati prilike da gledamo u direktnom prenosu na Arena Esport televiziji.

Podsetimo, ne samo da ćemo na turniru gledati izmenjeni Vertigo, već ćemo gledati i Dust 2 koji se nedavno vratio u rotaciju takmičarskih mapa. 

Tagovi

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh