Relog Media
Relog Media
Podeli:

ZVANIČNO: w0nderful stigao, s1mple napušta NaVi

Natus Vincere je danas zvanično predstavio novo pojačanje Ihora "w0nderful" Zhdanova koji će zameniti zvezdu tima i trostrukog najboljeg igrača sveta Aleksandr "s1mple" Kostylieva.

S1mple je još ranije saopštio da će uzeti pauzu od takmičenja, kao i da iako nije razmišljao o napuštanju Na'Vi otvoren je za ponude drugih timova, čak je spreman da potencijalno i pređe na drugu poziciju, odnosno da pređe sa snajpera na puške. 

Istog dana su počele da kruže glasine da Na'Vi pregovara sa ekipom Sprout oko prelaska ukrajinskog igrača, a danas stiže i zvanična potvrda transfera.

U saopštenju se navodi da w0nderful stiže kao zamena za s1mple-a, ali nema nikakvog dodatnog nagoveštaja da bi s1mple mogao da se jednog dana vrati u tim. On je proveo ukupno osam godina u Na'Vi i biće zaista čudno gledati ekipu bez igrača koji ju je vinuo u sam vrh svetske CS:GO scene.

Kada je reč o njegovoj zameni, 18-godišnji w0nderful je jedan od najtalentovanijih mladih igrača CIS regije, u prethodna tri meseca je ostvario 1.29 rejting za Sprout i za kratko vreme je skrenuo veliku pažnju na sebe. Svoju igračku karijeru je započeo krajem 2020. godine, a pre Sprouta je igrao za Team Spirit i HellRaisers.

On će debitovati za Na'Vi na BLAST Premier Fall Finals 2023 turniru koji možete u direktnom prenosu pratiti na Arena Esport TV i Jutjub kanalu.

Tagovi
CS2
Natus Vincere
s1mple
w0nderful

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh