Relog Media
Relog Media
Podeli:

Apsolutni rekord - Fnatic i M80 odigrali 71 rundu u mapi

Fnatic i M80 su večeras oborili rekord CS2 esporta po broju odigranih rundi na jednoj mapi. Oni su u meču drugog kola ESL Pro Lige igrali čak osam produžetaka na prvoj mapi, a M80 je na kraju slavio rezultatom 37-34 na Anubisu.

Mapa za anale CS2 esporta je trajala skoro tri sata, a nakon sedam produžetaka igračima je bilo dopušteno da naprave pauzu i odu do kupatila, što je nešto što smo prvi put imali prilike da vidimo. Timovi su odigrali dva 6-6 poluvremena, a onda je usledila borba u kojoj su oba tima se smenjivala u blagoj prednosti, ali niko nije uspevao da prelomi i dođe do pobede. 

Čak četiri igrača su prešla 50 fragova, a reck i slaxz- su podelili prvo mesto po broju fragova, svaki po 58, s tim što je reck ostvario 94.7 štete po rundi u proseku i završio mapu kao najbolje rangirani igrač sa 1.33 rejtingom.

Ovim je oboren onlajn rekord koji su postavili Zero Tenacity i Rhino kada je Rhino slavio 34-30 protiv srpske ekipe. 

Meč još uvek traje u trenutku pisanja ovog teksta, a M80 i Fnatic igraju produžetke i na drugoj mapi.

Apdejt: M80 je uspeo da završi Inferno nakon jednog produžetka i 16-13 pobedom dođe do 2-0 trijumfa koji ih je odveo u plejof ESL Pro Lige.


 

Tagovi
CS2
M80
Fnatic
ESL PRO LIGA

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh