Relog Media
Relog Media
Podeli:

Golden pojačao EYEBALLERS-e

Maikil "Golden" Selim je novo pojačanje ekipe EYEBALLERS u kojoj će nastaviti karijeru nakon što se njegov prethodni tim GODSENT ugasio.

EYEBALLERS su pre dve nedelje uklonili iz prvog tima Caspera "SHiNE" Wennerberga, a umesto njega dolazi iskusni Golden. Osnivač i lider organizacije Jesper "JW" Wecksell je igrao sa Goldenom u ekipi Fnatic i zajedno su ostvarili nekoliko velikih uspeha uključujući i osvanje elitnog turnira IEM Katowice 2018, kada je Fnatic uspeo da se popne i na prvo mesto HLTV rang liste ekipa.

Golden je kasnije igrao za Cloud9, da bi se potom vratio u Fnatic, a GODSENT je prvobitno trenirao, da bi u avgustu prošle godine prešao na igračku poziciju.

Nakon neuspeha na Major kvalifikacijama GODSENT je ostao bez glavnog sponzora što je dovelo do gašenja organizacije, ali je Golden vrlo brzo uspeo da stane na noge i pronađe novu sredinu.

Golden će za EYEBALLERS debitovati 3. aprila kada se u okviru zatvorenih EU kvalifikacija za TWC 2024 sastaju sa BIG-om.

Tagovi
CS2
Golden
Eyeballers

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh