Relog Media
Relog Media
Podeli:

G2 pobedio Virtus.pro u borbi za plejof prvog CS2 Majora

G2 Esports će igrati u četvrtfinalu PGL Copenhagen Majora, nakon što su u odlučujućem meču za prolaz dalje pobedili Virtus.pro rezultatom 2-1.

Meč između G2 i Virtusa je počeo na mapi Overpass, jednoj od omiljenih mapa ruske ekipe i mapi koju je G2 tek nedavno krenuo da igra. I pored toga G2 se odlično snašao, prvi su stigli do map poena, ali je Virtus.pro uspeo da izbori produžetke i u njima dođe do 16-14 pobede.

Duel se nastavio na Infernu, gde je Virtus uspeo da uzme 7 rundi na CT strani, prednost su održavali u nastavku, a taman kada su se našli nadomak pobede posle odličnog postavljanja bombe pri rezultatu 11-11, kapiten ekipe Dzhami "Jame" Ali se diskonektovao i umro za to vreme, što je G2 iskoristio da upadne na sajt, ubije preostale igrače i demontira bombu. 

G2 dolazi do 13-11 pobede u narednoj rundi i poravnava skor na 1-1, a Virtus.pro je nakon toga izgleda potpuno dezojrnetisano na startu odlučujuće mape Anubis.

G2 je iskoristi preokret koji je usledio da povede 8-0 na startu Anubisa, ali Virtus uspeva da uzme preostale četiri runde u prvom poluvremenu i dovede sebe u poziciju da ima makar neke nade u nastavku. Ipak, nisu mogli da potpunog preokreta, G2 uzima i drugu pištolj rundu i nastavlja sa dobrom igrom, prvenstveno Ilya "m0NESY" Osipov koji je završio mapu sa 25 fragova i 2.06 rejtingom.

Mapa je trajala još sedam rundi u nastavku i G2 dolazi do 13-6 pobede koja im donosi dragoceni plasman u četvrtfinale.

Tagovi
CS2
PGL Copehagen Major
G2
Virtus

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh