Relog Media
Relog Media
Podeli:

C9 pobedio G2, FURIA i MongolZ ispali sa Majora

G2 Esports će od danas igrati za opstanak na Majoru nakon što su doživeli drugi uzastopni poraz, ovoga puta protiv Cloud9, dok su se od Majora oprostili ekipe FURIA i MongolZ koje su izgubile u duelima 0-2 timova.

Dobar start G2 je vrlo brzo pao u zaborav nakon dva vezana poraza protiv Na'Vi i Cloud9. I dok je Na'Vi sada već redovan pobednik u okršajima protiv G2, u duel sa C9 su ušli kao veliki favoriti, ali tu ulogu nisu uspeli da opravdaju.

Iako se igrala samo jedna mapa, G2 je dopustio da to bude ubedljivo najbolja mapa Cloud9 po statistikama u poslednja tri meseca, Anubis, na kojoj imaju neverovatnih 83% pobeda. C9 je pokazao zašto se tako dobro snalaze na mapi, izvukli su nerešeno na poluvremenu igrajući slabiju CT stranu, da bi u nastavku lako izašli na kraj sa G2 i slavili 13-9 rezultatom. 

U pobedničkim redovima najbolji je bio Denis "electroNic" Sharipov sa skorom 26-12, 122.2 štete po rundi i 1.85 rejtingom, dok je u G2 posebno podbacio Ilya "m0NESY" Osipov koji je završio meč sa ubedljivo najlošijom statistikom u timu, uključujući 11 fragova, 43.3 ADR skorom i 0.68 rejtingom.

Kao najveće iznenađenje među rezultatima 1-1 ekipa se definitivno pokazao ubedljiv 13-1 trijumf Eternal Fire protiv najbolje rangiranog tima sveta po HLTV rang listi, ekipe FaZe Clan. Turski sastav je potpuno nadigrao FaZe u svakom segmentu igre na mapi Overpass i demonstrirao zaista sjajan kvalitet igre koji će morati da prenesu i na Bo3 mečeve ukoliko žele do četvrtfinala.

U preostalim mečevima nismo videli iznenađenja, Vitality je savladao Imperial 13-9 na Overpass, a VP 13-6 Heroic na mapi Ancient.

Azija je ostala bez svog poslednjeg predstavnika na turniru, sastav MongolZ se hrabro borio i tek nakon tri produžetka na odlučujućoj trećoj mapi izgubio od paiN Gaminga (13-9 Mirage, 10-13 Nuke, 19-22 Inferno).

ECSTATIC je savladao FURIU 2-1 i time spasao G2 i FaZe od međusobnog okršaja u narednoj rundi (13-7 Overpass, 14-16 Inferno, 13-7 Ancient). Oni će danas igrati za opstanak protiv G2, a evo i kompletnog rasporeda četvrtog kola.

2-1 timovi

Eternal Fire - Virtus.pro
Complexity - Vitality
Cloud9 - Natus Vincere

1-2 timovi

Imperial - FaZe Clan
ECSTATIC - G2 Esports
Heroic - paiN Gaming

Tagovi
CS2
PGL Copenhagen Major
G2
CLOUD9
Mongolz
FURIA

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh