Relog Media
Relog Media
Podeli:

Valve podelio pozivnice za TI 2024

Valve je večeras otkrio kojih šest timova je direktno pozvano na The International 2024 Dota 2 turnir.

Listu predvodi Team Spirit, aktuelni TI šampioni i dvostruki prvaci takmičenja koji su svoju prvu titulu osvojili 2021. godine. CIS regija će imati još jednog direktnog predstavnika, u pitanju je BetBoom Team. Iz Kine je direktno pozvan Xtreme Gaming, iz Amerike TI 2023 vicešampioni Gaimin Gladiators, a tu su naravno i Team Falcons, kao i Team Liquid koji upotpunjuje listu direktno pozvanih ekipa.

Podsetimo, na TI 2024 će igrati ukupno 16 ekipa, što znači da će preostalih deset učesnika doći iz regionalnih kvalifikacija. Po dva slota će imati EUW, SEA, SA, Kina, a po jedan CIS i NA. 

Zatvorene kvalifikacije počinju 9. juna, kada startuju kineske i američke kvalifikacije, a završavaju se 23. juna kada je kraj evropskih kvalifikacija. The International 2024 će se igrati od 4. do 15. septembra u Royal Areni u Kopenhagenu.

Kompletan spisak pozvanih timova u zatvorene kvalifikacije možete pronaći u postu ispod. 

Tagovi
Dota 2
TI 2024
Valve

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh