Relog Media
Relog Media
Podeli:

Team BDS nadigrao Golden Guardians za poslednji slot na LoL Svetskom prvenstvu 2023

U poslednjoj kvalifikacionoj seriji za odlazak na Svetsko prvenstvo 2023, u sudaru četvrtih nosioca Evrope i Amerike, Team BDS je lako izašao na kraj sa ekipom Golden Guardians i sa 3-0 osigurao prolaz u plej-in.

Riot je znatno promenio sistem po kom se igra ovogodišnji svetski šampionat u odnosu na prethodne, a prva novina je upravo ovaj kvalifikacioni meč za poslednji plej-in slot. Ovakav sistem znači da se jedna ekipa vraća kući iz Koreje nakon samo jednog odigranog meča, a ovoga puta to su bili Golden Guardiansi.

LCS predstavnik je proveo dosta vremena spremajući se za izazov koji je bio pred njima, ali nisu bili ni blizu toga da ozbiljnije ugroze Team BDS tokom meča sem u drugoj partiji.

Team BDS je poveo za samo 20 minuta igre u igroj partiji gde su pregazili GG rezultatom 13-2 u killovima. Odgovorili su Golden Guardians boljom igrom u drugoj partiji, ali nakon što su im protivnici ukrali Barona u 20. minutu sve se potpuno preokrenulo i u nastavku BDS udvostručuju prednost.

Za kraj BDS je igrao oprezno i strpljivom igrom su polako gušili protivnika kome su dali samo jedan kill za pola sata igre i rezultatom 12-1 stavili tačku na meč. 

Oni će u sredu igrati svoj prvi meč B grupe plej-in faze protiv ekipe Team Whales iz Vijetnama. Pobednik ovog meča se ukršta sa boljim iz duela DetonatioN FocusMe - CTBC Flying Oyster.

Za prolaz u glavnu grupu fazu prva dva tima se ukrštaju sa top 2 grupe A u kojoj igraju LOUD, GAM Esports, Movistar R7 i PSG Talon.

Tagovi
Svetsko prvenstvo 2023
LoL
BDS
Golden Guardians

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh