Relog Media
Relog Media
Podeli:

SK Gaming dovodi korejski bot lejn

Nakon neuspele prolećne sezone SK Gaming ulazi u letnji split sa velikim izmenama u ekipi.

Prema informacijama do kojih je došao portal Sheep Esports, SK Gaming dovodi u svoj LEC tim dva igrača iz Južne Koreje. U pitanju su ADC Cho "Rahel" Minseong koji igra za DK Challengers i Lee "HH" Hyunho, igrač NS Esports akademije.

SK Gaming je zadržao bot lejn iz prošle godine, ali nakon dve ovogodišnje sezone rešeni su u tome da isprobaju nešto novo. SK je jako otvorio 2024. godinu, uzeli su treće mesto u grupnoj fazi zimskog šampionata, da bi u plejofu završili na petom mestu. Prolećni split je rezultatski dosta lošije prošao, do plejofa su došli tek nakon tajbrejka za osmo mesto gde su pobedili Rogue, a u plejofu su izgubili oba meča koja su odigrali, protiv ekipa Vitality i Team Heretics.

Thomas "Exakick" Foucou i Mads "Doss" Schwartz su prema navodima izvora tek nedavno saznali o tome da će biti zamenjeni, zbog čega su se našli u veoma nezavidnoj situaciji da traže novu sredinu kada je većina LEC ekipa uveliko popunjeno. Oni će imati priliku da se odluče da igraju za SK akademiju, ali za sda još uvek nema naznaka da li će to i prihvatiti.

SK koji već ima iskustva sa dovođenjem korejskih talenata je ovaj put odabrao igrače iz visoko rangiranih timova, Rahel je sa DK-om zauzeo drugo mesto u Challenger ligi, dok je HH završio sezonu na trećem mestu.

Tagovi
LoL
SK Gaming
LEC
exakick
doss

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh