Relog Media
Relog Media
Podeli:

Riot izbacio himnu LoL Svetskog prvenstva

Riot Games je danas predstavio himnu LoL Svetskog prvenstva 2023 u izvođenju kpop grupe NewJeans. 

Numera pod nazivom GODS predstavlja put aktuelnog prvaka sveta Kim "Deft" Hyukkya od igranja LoL-a u srednjoj školi do ispunjenja najvećeg uspeha i osvajanja titule šampiona planete sa ekipom DRX. 

Deft je bio poznat kao jedan od najboljih igrača svih vremena koji nikada nisu podigli prestižni trofej, a kao ultimativna prepreka na putu do titule mu se isprečio T1 predvođen legendom Lol esporta Lee "Faker" Sanghyeokom, sa kojim je Deft ujedno išao i u istu školu kao tinejdžer. 

I dok je Faker redom nizao titule kako u LCK ligi tako i na internacionalnoj sceni, Deft je dugo vremena proveo u njegovoj sceni, sve do prošle godine. Sudbina je htela da se upravo njih dvojica bore u finalu, Faker za svoju petu, Deft za svoju prvu titulu, da bi na kraju žestoke borbe u petoj odlučujućoj partiji DRX uspeo da trijumfuje i donese Deftu ono o čemu je godinama maštao. 

Mnogi će se složiti da je ova priča vredna filma i više nego zaslužila da se nađe kao tematika spota za himnu ovogodišnjeg šampionata, a pored dva pomenuta igrača u spotu možemo videti razna poznata imena LoL esporta kao što su Ruy "Keria" Minseok, Heo "ShowMaker" Su, Jeong "Chovy" Jihoon i mnogi drugi.

Ovo je treći put da izvođač himne dolazi iz Južne Koreje, zemlje aktuelnih šampiona sveta i domaćina ovogodišnjeg prvenstva.

Tagovi
LoL
Svetsko prvenstvo 2023
Riot
GODS
himna

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh