Relog Media
Relog Media
Podeli:

Poznati svi učesnici MSI 2024

Pobedom ekipe LOUD protiv paiN Gaminga u finalu LoL brazilske lige kompletiran je spisak učesnika predstojećeg Mid-Season Invitationala.

Ukupno 12 timova će se boriti od 1. do 19. maja u Kini u okviru MSI 2024, jednog od dva najveća internacionalna LoL takmičenja. 

Vodeće četiri regije (Kina, Koreja, Evropa i Amerika) će i ove godine imati po dva predstavnika, dok će po jednog imati Azija-Pacifik, Vijetnam, Brazil i Latinska Amerika.

Šampioni velikih liga će startovati takmičenje od druge faze, što znači da na početku turnira nećemo gledati Gen.G, Bilibili Gaming, G2 Esports i Team Liquid.

LOUD koji se namučio i do novog trofeja došao tek nakon pete odlučujuće partije velikog finala CBLoL lige, će imati izuzetno težak zadatak na startu turnira protiv Top Esportsa. Drugi par grupe  B će činiti Fnatic i GAM ESports.

U grupi A aktuelni prvak sveta T1 će igrati u prvom kolu protiv meksičke organizacije Estral Esports, a PSG Talon se ukršta sa ekipom FlyQuest.

Četiri ekipe koje prođu u glavnu fazu će imati prilike da se sa preostala četiri učesnika bore kroz baražni sistem sa duplim eliminacijama za titulu MSI 2024 šampiona.
 

Tagovi
LoL
MSI 2024
LOUD
G2
T1
Gen.G
Fnatic

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh