Relog Media
Relog Media
Podeli:

LoL SP 2023: LOUD i PSG slavili na startu plej-ina

Brazilska ekipa LOUD je savladala GAM Esports 2-0 u prvom meču A grupe plej-in faze LoL Svetskog prvenstva 2023, dok je identičnim rezultatom slavio i PSG Talon koji je bio bolji od Movistar R7.

Vijetnamski timovi još jednom nisu uspeli da se snađu na internacionaloj sceni, a GAM je danas pokazao da su prešli put od možda i najjače Wildcard ekipe do tima koji svako može da pobedi. 

LOUD je snažno otvorio prvu partiju i nisu dali protivnicima prilike da bilo šta urade, a već u prvoj partiji prvog meča plej-ina smo videli i pentu u izvođenju korejskog ADC-a Moon "Route" Geomsua koji je igrao Kaisu. 

Route je bio nedodirljiv i završava partiju sa 11-0-5 skorom, a LOUD-u je trebalo samo 27 minuta da povedu.

U drugoj partiji gledali smo mnogo neizvesniju borbu zbog čega je čitav gejm trajao 40 minuta, ali LOUD ni ovoga puta nije bio ozbiljnije ugrožen, polako su uvećavali prednost i na kraju priveli meč kraju rezultatom 2-0 u svoju korist.

PSG Talon je lako došao do pobede protiv ekipe Movistar R7 koja je pravila previše grešaka tokom meča što ih je na kraju skupo koštalo. Yu "JunJia" Chunchia i veteran Huang "Maple" Yitang su bili sjajni na strani pobednika, džungler ekipe je igrao Jarvana i Maokaia, dok se Maple odlučio prvo za Neeko a potom za Jaycea.

Prema svemu prikazanom PSG Talon ulazi kao blagi favorit u meč pobednika protiv LOUD, dok je u borbi za opstanak između GAM Esportsa i R7 sve potpuno otvoreno i najviše će zavisiti od toga koja ekipa će brže uspeti da ispravi greške koje su ispoljili na startu šampionata.

Tagovi
LOL SP 2023
LOUD
PSG Talon
GAM Esports
R7

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh