Relog Media
Relog Media
Podeli:

Fakerov set sa Ahri skinom 450 dolara, navijači besni

Riot je otkrio da će najveći set napravljen u čast Fakerove indukcije u kuću slavnih koštati neverovatnih 59.260 RP poena odnosno 450 dolara, što ljubitelji LoL esporta nisu dočekali sa pozitivnim reakcijama.

Naime legenda LoL esporta i možda i najbolji esportista svih vremena, Lee "Faker" Sanghyeok je očekivano prvi igrač koji je primljen u LoL kuću slavnih, što je obeleženo i Hall of Legends Ahri skinom. 

I dok su reakcije oko samog izgleda skina koji dolazi u tri različite opcije pozitivne, LoL fanove je razočaralo da ultimativna verzija skina dolazi u najjeftinijoj opciji od 32.430 RP, odnosno 235 dolara, a oni ljubitelji koji žele kompletnu verziju sa svim opcijama moraće da izdvoje neverovatnih 450 dolara.

Javnost je na Reditu dočekala ovu vest komentarom kako je sramota da Riot pokušava da ostvari ovakav profit preko Fakera, koga je kroz takmičarsku istoriju krasila skromnost kao jedna od njegovih najvećih vrlina, i što je najinteresantnije koji je poznat po tome da uopšte i ne koristi skinove.

U duhu onoga što Faker pokušava da poruči igračima, a to je jednakost, bi bila i odluka da njegov Hall of Fame skin bude znatno pristupačniji, a umesto toga samo mali broj igrača i fanova će moći da ga priušti. 

Igrači su čak u jednom trenutku i pozvali na bojkot, odnosno traže da se Ahri od sada pa na dalje banuje u svim partijama kako ljudi koji Kupe skin ne bi imali priliku da ga koriste u igri, a ostaje da vidimo da li će javno negodovanje uroditi plodom.

 


 

Tagovi
LoL
Faker
Hall of Fame
Ahri skin

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh