Relog Media
Relog Media
Podeli:

Crvena Zvezda predstavila novi EBL tim

Crveno-beli su otkrili sastav sa kojim će se boriti u novoj sezoni Esports Balkan Lige.

Zvezda je prošlu sezonu završila na petom mestu ostavši bez top 4 plasmana i plejofa. U letnji split ulaze sa velikim promenama, uz samo jednog igrača iz prošle sezone.

Najveće pojačanje za Zvezdu dolazi na top lejnu, gde će zaigrati Bor "Kektz" Jeršan, top lejner iz Slovenije koji se proslavio igrajući za Diamant Esports sa kojim je osvojio titulu prošle godine. 

On je nakon tri sezone napustio Diamant i započeo godinu kao deo ekipe Lupus Esports gde se zadržao jednu sezonu. 

U džungli će igrati Joao "D4SH" Gomes, mladi igrač koji se takmiči od 2021. godine, a većinu karijere je proveo igrajući u portugalskoj ligi.Sa ekipom White Dragons je prošle godine igrao oba finala LPLOL lige, ali su oba puta izgubili. Prošle sezone je zauzeo treće mesto u ligi sa ekipom SAW.

Na mid lejnu će igrati povratnik u ekipu Hrisimir "6ax" Popov koji je igrao 2023 prolećnu sezonu EBL-a za crveno-bele, kada je ekipa zauzela treće mesto u grupnoj fazi, ali su ispali već na startu plejofa.

ADC Aleksandar "Avarice" Dimitrov je jedini igrač koji je ostao iz prošle postave i njemu će ovo biti treća sezona  EBL-u.

Tim je kompletirao veteran Nikola "Nikola" Đorđević, koji se već oprobao kao trener u Zvezdi, a sada će ponovo obući igrački dres.

Još jednom, sastav Crvene zvezde za 2024 letnju sezonu Esports Balkan Lige izgleda ovako:

Top lane: Bor "Kektz" Jeršan
Jungle: Joao "D4SH" Gomes
Mid lane: Hrisimir "6ax" Popov
ADC: Aleksandar "Avarice" Dimitrov
Support: Nikola "Nikola" Đorđević

Tagovi
LoL
EBL
Crvena zvezda

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh