Relog Media
Relog Media
Podeli:

Cloud9 i MAD Lions ispali sa Svetskog prvenstva

Još dve ekipe su se oprostile od LoL šampionata sveta danas. Fnatic je izbacio Cloud9 u seriji koja je obilovala greškama na obe strane, dok je Weibo Gaming poslao MAD Lions nazad kući ubedljivom pobedom.

Fnatic je uspeo da se povrati nakon poraza u prvoj partiji i izbori opstanak na takmičenju. Cloud9 je poveo pritiskom preko top lejna u prvoj partiji gde je Oscarinin podbacio na Jaxu nakon 0-5 starta posle samo 15 minuta igre, dok je Fudge za to vreme već uveliko bio 7-1 na Rumble-u. C9 nije žurio i do pobede su konačno došli po isteku 40. minuta.

To je ujedno i sve što smo videli od Cloud9 u ovom meču, nakon toga i pored grešaka Fnatica nisu uspevali da postignu puno toga. U drugoj partiji Noah je pokazao zašto se tokom igranja za Z10 proslavio na Zeri i zašto mu je to jedan od, ako ne i najbolji heroj, a ovoga puta Fudge je imao problema na topu igrajući Renektona.

U trećoj partiji Cloud9 je probao opet da igra preko topa gde su i imali relativnog uspeha, ali greške ostatka tima, pogotovo supporta Zvena su ih skupo koštale i Fnatic kompletno dominira u timskim borbama što im donosi pobedu na isteku pola sata igre.

Nakon Team Liquida, Amerika je sada ostala bez još jednog predstavnika, a NRG će biti taj na kome je da osvetla obraz regiji i savlada G2 u borbi za prolaz u plejof.

U drugom meču MAD Lions je platio ceh toga što nisu iskoristili povoljan žreb na startu turnira i sa samo jednom pobedom se opraštaju od takmičenja. Meč je obeležio TheShy na Aatroxu, Lavovi sve vreme nisu imali rešenje za njega i većinu vremena su izgledali potpuno bezopasno što je Weibo umeo da iskoristi da dođe do rutinske pobede.

Sutra se u preostaloj borbi za opstanak sastaju Dplus KIA i GAM Esports.
 

Tagovi
LoL
LOL SP 2023
CLOUD9
MAD Lions
Fnatic

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh