Relog Media
Relog Media
Podeli:

Sh1ro spasao Spirit, Vitality pregazio Heroic

Team Spirit je uspeo da se povrati i savlada Astralis 13-11 u derbiju drugog kola EU RMR B, dok se Vitality osvetio Heroicu za poraz na IEM Katowice i ubedljivom 13-3 pobedom došao na korak do Major.

Team Spirit i Astralis su odigrali izuzetno uzbudljiv meč na Vertigu u kom je Astralis vodio većinu vremena, ali je pri rezultatu 8-11 Spirit uspeo da napravi veliki preokret i trijumfuje u poslednjoj rundi regularnog dela meča.

Danil "donk" Kryshkovets je imao nekarakteristično slabu partiju za njega, partiju koju je završio sa negativnim rejtingom (0. 95), ali je ostatak tima pokazao da je Spirit sada izuzetno zrela ekipa kao celina i da je to jedan od razloga zašto toliko pobeđuju.

Posebno se istakao Dmitry "sh1ro" Sokolov koji opravdava epitet druge zvezde tima, ne samo da je sjajno igrao tokom celog meča, već je i završio partiju prelepim 1 na 3 plejem u poslednjoj rundi.

Sa druge strane Mathieu "ZywOo" Herbaut se raspucao i meč protiv ekipe Heroic je završio sa neverovatnim 2.64 rejtingom, uz 25-6 skor u fragovima i 164.3 štete po rundi. Vitality je poveo 9-3 na poluvremenu mape Overpass, da bi potom uzeo sve četiri runde u nastavku sa ubedljivih 13-3.

Do 2-0 su stigli i MOUZ koji je pobedio prvo Guild Eagles, a potom i ECSTATIC, dok je Cloud9 savladao ekipe PERA i Apeks. 

Među 0-2 ekipama su se našli Guild Eagles, Nexus, Pera i Preasy. Guild Eagles su izgubili tek nakon produžetaka od ekipe MOUZ u prvom kolu, a potom je od njih bio bolji i ENCE koji je uspeo da se povrati od 0-13 poraza protiv Spirita na startu kvalifikacija.

U derbijima trećeg kola gledaćemo okršaje 2-0 timova koji će se boriti za direktan plasman u Legends fazu Majora. Vitality će igrati protiv Cloud9, dok će MOUZ biti taj koji će dobiti priliku da zaustavi Spirit.

2-0 parovi

Team Spirit - MOUZ
Team Vitality - Cloud9

1-1 timovi

ESCTATIC - OG
Apeks - Monte
Astralis - Heroic
GamerLegion - ENCE

0-2 timovi

Guild Eagles - Nexus
Pera - Preasy 

 

Tagovi
CS2
Spirit
Astralis
Vitality
HEROIC
ZywOo

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh