Relog Media
Relog Media
Podeli:

Relog najavio serijal CS2 turnira sa velikim LAN-om u Beogradu

Relog Media će u saradnji sa kompanijom 1xBet pokrenuti veliku seriju internacionalnih turnira pod nazivom RES Regional Series čiji će ukupan nagradni fond iznositi preko milion dolara i koji će biti krunisan velikim LAN finalom u prestonici Srbije.

Akcenat će biti na Evropi gde će održati ukupno šest turnira svaki sa nagradnim fondom od po 100.000 dolara, dok će se u Južnoj Americi održati četiri turnira koji će nositi sa sobom nagradu u iznosu od 50.000 dolara. 

Na svakom od takmičenja gledaćemo po 16 ekipa podeljenih u četiri grupe, a nakon grupne faze ide plejof u kom će se po sistemu eliminacija boriti osam najuspešnijih timova, po dva iz svake grupe.

Svi timovi koji se nađu u plejof završnici osiguraće RES poene, a na kraju sezone četiri najuspešnija evropska tima i dva iz Južne Amerike će izboriti plasman na veliko LAN finale, uz još dve ekipe koje će dobiti direktne pozivnice.

LAN finale će se održati u Beogradu, sa nagradnim fondom od ukupno 250.000 dolara i biće prvi veliki LAN događaj ovog tipa u Srbiji nakon skoro deset godina, čime je Relog još jednom pomerio granice esporta u zemlji i regionu. 

I dok se još uvek ne zna tačan datum finala, znamo kada će se igrati kvalifikacioni turniri:

Evropa:

EU Regional Series 1: 28. februar - 6. mart
EU Regional Series 2: 3. april - 10. april
EU Regional Series 3: 22. april - 29. april
EU Regional Series 4: 15. maj - 22. maj
EU Regional Series 5: 4. jun - 11. jun
EU Regional Series 6: TBD

Južna Amerika:

LATAM Regional Series 1: 12. februar - 19. februar
LATAM Regional Series 2: 7. mart - 14. mart
LATAM Regional Series 3: 12. april - 19. april
LATAM Regional Series 4: 3. maj - 10. maj

Tagovi
CS2
RES
RES Regional Series
Relog
RLG

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh