Relog Media
Relog Media
Podeli:

Navi i MOUZ u borbi za titulu ESL Pro Lige!

Neverovatna serija Na'Vi se nastavila i nakon polufinala, oni su vezali petu uzastopnu 2-0 pobedu na turniru i nastavljaju da budu nerešiva enigma za konkurenciju. 

Meč je započeo na Anubisu, mapi na kojoj je Monte briljirao tokom prethodna tri meseca. Ovo je bila možda i najbolja prilika u dosadašnjem toku turnira da neko sruši Na'Vi, imao je Monte solidnu prednost na početku drugog poluvremena, ali iako su igrali na T strani nisu uspeli da istraju do kraja mape nakon što je Na'Vi uspeo da preokrene rezultat i slavi 16-12.

Monte se držao još jedno poluvreme, poveli su 9-6 nakon prvog dela igre na Mirage, ali su nakon toga doživeli potpuni krah i gube 10 od 11 rundi u drugom poluvremenu gde je Na'Vi slavio ukupnim rezultatom 16-10.

Njihov protivnik u finalu će biti MOUZ koji je bez dileme najprijatnije iznenađenje turnira. Malo ko je očekivao nakon što su na startu takmičenja izgubili od MIBR-a da će se MOUZ boriti za titulu, ali nakon inicijalnog poraza redom su pred njima padali EG, Heroic, MiBR, FURIA, FaZe Clan, G2 Esports i konačno ENCE.

Adam "torzsi" Torzsas je ponovo predvodio MOUZ do pobede, ovoga puta sa 69-46 skorom u killovima, a sam meč je tekao sličnim tokom kao četvrtfinale protiv G2, gde smo takođe videli dve neizvesne mape, samo da bi MOUZ potpuno dominirao na odlučujućoj trećoj mapi.

MOUZ je otvorio svoj pik Mirage 10-5 rezultatom igrajući T stranu, ENCE je uspeo da se delimično vrati u igru, ali ih je MOUZ sprečio da naprave preokret i na kraju dolaze do 16-13 pobede. ENCE je uzvratio na Vertigu zahvaljujući odličnoj T strani u drugom poluvremenu gde su 10-2 serijom uspeli da dođu do 16-11 trijumfa.

Nuke je odlučio ko će u finale, a u njemu MOUZ demonstrira veoma čvrstu odbranu u prvom poluvremenu i održava 11-4 prednost do 16-8 pobede.

Veliko finale između Na'Vi i MOUZ je na programu u nedelju od 16 časova uz direktan prenos na Arena Esport TV i Jutjub kanalu, a ono što je bitno je da će se finale ponovo igrati u Bo5 formatu, što znači da nas čekaju minimum tri mape. 

Tagovi
NaVi
MOUZ
ESL PRO LIGA
Monte
ENCE

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh