Relog Media
Relog Media
Podeli:

FaZe Clan osvojio IEM Chengdu 2024

FaZe je nastavio svoju dominaciju protiv ekipe MOUZ i novom 2-0 pobedom osigurao svoj treći trofej CS2 trofej.

Iako su u Kinu doputovali sa emotivnim teretom poraza u finalu PGL Copenhagen Majora, FaZe je uspeo da se oporavi i trijumfuje na turniru. Oni su izgubili u drugom kolu pobedničkog baraža grupe B od Astralisa, zbog čega su do plejofa morali da dođu do donjeg baraža u kom su savladali prvo Cloud9, a potom i FlyQuest.

U četvrtfinalu su nadigrali Team Liquid, a u polufinalu se osvetili Astralisu, da bi konačno zakazali novi duel sa MOUZ, ekipom koju su pobedili u finalu poslednjeg turnira koji su osvojili, a to je bio CS Asia Championship.

Finale je započelo na mapi Overpass koju je pikovao MOUZ, a FaZe je bio taj koji je imao na poluvremenu 8-4 zahvaljući tome što su započeli meč na CT strani. U nastavku su timovi bili izjednačeni, FaZe nije ispuštao prednost i odnose 13-10 pobedu.

FaZe je jako otvorio svoj pik Nuke sa 6-0 serijom iako su igrali T stranu, a na poluvremenu su ponovo imali četiri runde prednosti. Ovoga puta su bili još ubedljiviji u nastavku i sa 13-6 stavljaju tačku na finale.

FaZe Clan neće imati previše vremena da proslavi novi trofej, jer ih već od 23. aprila očekuje nova sezona ESL Pro Lige, gde će biti jedan od glavnih favorita za pobedu.

Tagovi
CS2
IEM Chengdu 2024
FAZE
MOUZ

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh