Relog Media
Relog Media
Podeli:

ENCE NOVI ŠAMPION IEM DALLASA!

Iako mnogi na početku samog turnira nisu verovali da će ovako nešto pročitati ili videti, ENCE je novi šampion IEM Dallasa!

Nakon epskog polufinalnog meča protiv ekipe FaZe i pobede od 2:1, ENCE je zakazao duel protiv MOUZa u velikom finalu. Dve ekipe koje su bile daleko od uloge favorita na samom početku turnira, ali svojom igrom svakako su i jedni i drugi zaslužili da budu tu!

Meč je počeo na mapi Mirage, picku MOUZa, a Alvaro “SunPayus” Garcia je zablistao kao nikada do sada u crno-narandzastom dresu. Fenomenalnom partijom je španski snajper doneo svojoj ekipi pobedu na prvoj mapi rezultatom 16:9.

Nakon toga otišlo se na Nuke, a ENCE je odigrao još jednu sigurnu mapu i u stilu najboljih na svetu završio posao (16:10), za 2:0 i prvu LAN titulu za ovu Finsku organizaciju još od Blasta u Madridu 2019. kada je ENCE nastupao u dosta drugačijem sastavu. 

Ujedno je i Španac Alvaro “SunPayus” Garcia odneo titulu MVP igrača turnira.

Ovo je i prva S-tier titula za čoveka zbog kog je ceo Balkan kraj malih ekrana i u Kay Bailey Hutchison Convention Centru u Dallasu navijao za ENCE. Pavle “Maden” Bošković je bio jedan od ključnih šrafova u mašineriji ENCEa, posebno u polufinalnom meču protiv FaZe klana. 

IEM Dallas ostaje iza nas, a za sve buduća dešavanja iz sveta esporta pratite naš portal, kanal TVARENAESPORT, naše striming platforme i društvene mreže. 
 

Tagovi
ENCE
IEM DALLAS

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh