Relog Media
Relog Media
Podeli:

CS2LT DOBIO NOVI APDEJT

CS2 Beta pojavila se pre par meseci, a ubrzo je i dosadila s obzirom da su igrači koji su dobili mogućnost da testiraju bili prinuđeni da igraju samo Dust2. Valve je odlučio da malo osveži testiranje sa novim poboljšanjem igre.

Igrači koji imaju pristup sada će moći da igraju Mirage umesto Dust2, što će uneti malo svežine, ali s obzirom da je prethodna mapa uklonjena, postoji bojazan da će Mirage doživeti sličnu sudbinu kao i Dust2 posle nekog vremena, postaće previše repetativan za igranje.

Pored novog izgleda loadout-a, igrači će tokom faze za kupovinu moći da prodaju oružija, armor ili bombe koje su kupili. Sigurno Vam se često puta desilo da greškom kupite neko oružije i da to ne možete da promenite, ali to više neće biti slučaj. Ovaj sistem je prvi uveo Valorant, a deluje sasvim okej da i CS2 uzme nešto od Riot Games-a, s obzirom da su ovi drugi na neki način ukrali celu ideju kantera ubacivši magije pre par godina.

Još jedna bitna promena jeste to da će bacanje HE granate u smoke, i dalje napraviti rupu u istoj, ali na mnogo manji vremenski period. Mnogo igrača bilo je zabrinuto kako će ova novina u CS2 uticati na igru, a izgleda da je Valve shvatio da je određena promena bila neophodna.

Igrači G2, NiKo i m0NESY, na simpatičan način su reagovali kada su videli da sada možete pucati kroz rupe u ventu bez da isti polomite. Obavezno pogledajte video ispod:

Igrači koji testiraju igru našli su još jednu novinu, koju Valve nije objavio u svom patch notes-u. Ukoliko popularne kokoške koje kruže mapom izgore u vatri, kokaška neće nastati kao što je to uobičajeno već će postati pečeno pile. Neki igrači su se već našalili da ukoliko ispečete kokošku, treba da postoji mogućnost i da je pojedete kako bi dobili jedan helt nazad.

S obzirom da je CS2 najavljen za leto ove godine, deluje da ova limited test faza ne nudi mnogo igračima, i da ćemo pravu stvar videti tek kada sama igrica izađe. S obzirom da organizatori turnira već najavljuju turnire u novoj igri tokom Avgusta, možemo očekivati da će i zvanična verzija izaći u doglednom periodu.

Tagovi
CS2LT
CS2
CS2 Beta
Dust2

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh