Relog Media
Relog Media
Podeli:

APEKS NASTAVIO DA ODUŠEVLJAVA, IGRAĆE U SLEDEĆOJ SEZONI ESL PRO LIGE!

Apeks od dolaska kyxsana nastavlja da odličnim rezultatima i posle Majora u Parizu, sada su osvojili ESL Challenger i obezbedili su sebi učešće u osamnaestoj sezoni ESL Pro Lige!

U finalu gornjeg dela žreba, Spirit Academy ih je pobedio sa 2:1, a Apeks je šansu za revanš dobio u finalu nakon što su porazili Monte identičnim rezultatom.

U best-of-5 duelu, akademski tim je imao mapu prednosti jer su u finale došli bez poraza. Apeks pobeđuje Inferno sa 16:12, i tako izjednačuje rezultat u seriji. Dolazimo do Miraža gde se ide u overtajm, a heroj mape je nawwk koji će istu završiti sa čak trideset i sedam fragova. Spirit Academy pobeđuje Anubis sa 16:11, pa se tako serija još jednom izjednačuje i ide se na Overpass koji će odlučiti učesnika naredne ESL Pro Lige.

Apeks je startovao na CT strani i došao samo do sedam rundi, pa je tako Spirit Academy imao odličan half i delovalo je da imaju protivnika u šaci. Ipak, pritisak je očigledno bio velik na mladoj ekipi, pa tako Apeks uspeva da uzme devet rundi na slabijoj, T strani, čime osvajaju turnir i garantuju sebi mesto u najboljoj ligi na svetu.

Od kada je kyxsan došao u Apeks, tim beleži najbolje rezultate do sada. Oni su uspeli da dođu do polufinala na poslednjem Majoru, samim tim su došli i do top deset plasmana na rankingu, a sada su obezbedili i učešće u prestižnoj ESL Pro Ligi. Jedno je sigurno, Apeks je trenutno definitivno napravio iskorak i postao jedna od najboljih ekipa na svetu. Biće zanimljivo videti koliko će se zadržati na samom vrhu, trenutno deluje da žele da ostanu ovde gde se trenutno nalaze, a rezultatima opravdavaju svoje mesto.

Tagovi
APEKS
ESL PRO LIGA
ESL
kyxsana
Major

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh