Relog Media
Relog Media
Podeli:

Valve izbacio veliki CS2 apdejt - "The Armory"

Godinu dana nakon što je CS2 izašao u prvoj testnoj varjanti u javnost Valve je otkrio prvi veliki apdejt koji sa sobom donosi dosta dodataka, primarno u vizuelnom aspektu.

The Armory sa sobom donosi novu propusnicu sa čijom aktivacijom dobijate mogućnost da skupljate kredit kojim možete otključati nove kozmetičke dodatke za oružija zvane "charms", kao i tri nove kolekcije oružija između ostalog.

Pored kozmetičkih dodataka Valve je promeni i dosta tehničkih sitnica u samoj igri, primarno vezanih za animaciju, kao i za određene zvukove koji se nisu čuli kada je trebalo, ili jesu kada nije. 

Fanovi igre nisu previše oduševljeni apdejtom i smatraju da je Valve trebao više toga novog da predstavi za godišnjicu nove igre koja i dalje ima raznih tehničkih problema, zbog čega brojke aktivnih igrača nisu na nivou koji se očekivalo, iako se čini da makar esport segment CS2 cveta ove godine, što je ohrabujuća činjenica.

Bitna vest za igrače je i ta da je mapa Italy dodata u kompetitivne mape.

Sve novine i izmene možete pronaći na linku ispod:

Tagovi
CS2
Valve
The Armory
Weapon Charms
izmene

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh