Relog Media
Relog Media
Podeli:

Twistzz se vraća u Team Liquid, čeka se zvanična potvrda

Kanadska CS zvezda Russell "Twistzz" Van Dulken je postigao usmeni dogovor sa Team Liquidom oko povratka u ekipu u kojoj se proslavio.

Sudeći prema izveštaju portala Dust2.us u Liquidu se spremaju ogromne promene, većina pregovora je usmeno finalizovana i čeka se samo potpis na papiru. Prva glasina koja se pojavila za Liquid je bila da su blizu dovođenja bivšeg lidera Heroica, Casper "cadiaN" Mollera, koji je birao između Ninjas in Pyjamas i Liquida i na kraju izabrao američku ekipu.

U međuvremenu je otkrivena informacija da se FaZe Clan prodaje i to kompaniji GameSquare koja već ima CS2 tim - Complexity, zbog čega je neizvesna sudbina sastava i pored toga što su upravo osvojili IEM Sidnej 2023, prvi veliki CS2 LAN event.

Izgleda da su ponude za igrače FaZe-a uveliko krenule, a prema informacijama do kojih je došao Dust2.us Twistzz lično se premišljao oko Vitality i povratka u Liquid. 

Podsetimo on je u Team Liquid došao u aprilu 2017. godine, da bi početkom 2021. rešio da se presli u Evropu i priključi ekipi FaZe Clan. Ispostavilo se da mu je ovo bio potez karijere jer sa njima dolazi do svoje prve Major titule i postaje tek šesti igrač iz NA regije koji je došao do najvećeg trofeja, kao i do svoje druge Intel Grand Slam nagrade.

Glasine o transferu je dodatno podgrejao i sam Twistzz svojim enigmatičnim tvitom.

Ekipu bi trebalo da kompletira veliki brazilski talenat Felipe "skullz" Medeiros za koga su zainteresovani mnogi timovi, a iz Brazila će doći i novi trener ekipe Wilton "zews" Prado.

Ovo znači da bi Liquid ponovo bio većinski tim iz NA regije i da bi ponovo u njoj igrao kvalifikacije za naredni Major. Još jednom, ukoliko svi dogovori prođu konačni proces potpisivanja, novi Team Liquid će činiti:

Kaeith "NAF" Markovic
Mareks "YEKINDAR" Galinskis
Casper "cadiaN" Moller
Russel "Twistzz" Van Dulken
Felipe "skullz" Medeiors

Wilton "zews" Prado - trener

Tagovi
CS2
Twistzz
Team Liquid
FaZe Clan

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh