Relog Media
Relog Media
Podeli:

Transfer bomba - ElectroNic potpisao za Virtus.pro

Jedan od najboljih i najuspešnijih ruskih CS2 igrača Denis "electroNic" Sharipov je jutros zvanično napustio Cloud9 i prešao u redove ekipe Virtus.pro.

U velikom transferu na koji javnost čini se nije bila spremna, odnosno o kom nije bilo nikakvih glasina da bi uopšte i mogao da se desi, electroNic je došao kao ogromno pojačanje u Virtus.pro.

Virtus.pro je već dugo vremena jedan od najboljih timova sveta, iza sebe imaju osvojen Rio Major pretprošle godine, a na nedavno održanom PGL Copenhagen Majoru su zaustavljeni od strane G2 u odlučujućoj rundi za prolaz u plejof, u kom su mnogi smatrali da ćemo ih gledati.

Veoma nezgodna ekipa poznata po strpljivosti i pametnoj igri je imala blagih problema sa nedovoljno jakih pucača kao neki drugi vodeći svetski timovi, što bi dolaskom electroNic-a vrlo lako moglo biti rešeno.

On će zameniti Nikolay "mir" Bityukova koji je u CS2 verziji kantera ostvari učinak isprod proseka, zbog čega i ne dolazi kao toliko iznenađenje što je zamenjen. 

U novi Virtus će sve oči biti uprte tokom 19. sezone ESL Pro Lige koja je na programu od 23. aprila, gde će im protivnici između ostalih biti i najbolje rangiran tim sveta FaZe Clan, a trebao je biti i Cloud9 koji je povukao učešće sa turnira i koga će zameniti SAW.

ElectroNic je proveo malo manje od godinu dana u C9, gde je došao kao deo još jednog ogromnog transfera kada su on i Ilya "Perfecto" Zalutskiy nasputili Na'Vi, ekipu sa kojom su osvojili svoje prve i za sada jedine Major titule.

Cloud9 sa druge strane je ostao bez važnog igrača, ali sada imaju prostora da dovedu "pravog AWP-era, pošto su igrali bez klasičnog snajperiste od kako je Dmitry "sh1ro" Sokolov otišao u Spirit, a tu ulogu je preuzeo kapiten ekipe Kirill "Boombl4" Mikhailov, što ekipi nije donelo vrhunske rezultate kao što su se nadali.

Sa najnovijim promenama, Virtus.pro sada čine:

Dzhami "Jame" Ali
Evgenii "FL1T" Lebedev
David "n0rb3r7" Danielyan
Petr "fame" Bolyshev
Denis "electroNic" Sharipov

Dastan "dastan" Akbayev - trener

Tagovi
CS2
Virtus.pro
eletronic
CLOUD9

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh