Relog Media
Relog Media
Podeli:

Spinx produžio ugovor sa Vitality do kraja 2026. godine

Izraelac Lotan "Spinx" Giladi je obnovio ugovor sa Vitality na još tri godine, potvrdila je francuska esport organizacija.

Po mnogima najveća zvezda ekipe nakon Mathieu "ZywOo" Herbauta, Spinx je u Vitality došao kao ogromno pojačanje iz ENCE u avgustu prošle godine. Da je u pitanju pun pogodak videli smo u narednih godinu dana tokom kojih je Vitality osvojio svoj prvi Major i ujedno poslednji Major u CS:GO eri kauntera uz još tri titule ukupno. 

Vitality se dugo vremena našao na vrhu HLTV rang liste najboljih timova sveta, ali su pred njima sada veliki izazovi nakon što su ekipu napustili Emil "Magisk" Reif koga je zamenio William "mezii" Merriman i trener Danny "zonic" Sorensen. 

Tokom ovog turbulentnog perioda navijači će moći da odahnu zbog činjenice da je organizacija osigurala još bolji ugovor sa Spinxom, koji sada makar kada je reč o dužini ugovora ostaje uz Vitality koliko i kapiten ekipe Dan "apEX" Madeslaire.

Spinx koji je postao prvi izraelski igrač sa Majorom titulom je po prvi put prošle godine uspeo i da se plasira u top 20 igrača sveta na HLTV-u, gde je zauzeo 18. poziciju.

Vitality za 12 dana očekuje novi okšraj protiv jednog od svojih najvećih rivala ove godine, ekipe Heroic, u okviru prve runde BLAST Premier Fall Finalsa, kada ćemo videti po prvi put kako ekipa funkcioniše u novom sastavu, a u zavisnosti od uspeha do kraja godine možda se Spinx još jednom nađe među najboljim igračima sveta. 

Tagovi
CS2
Spinx
Vitality

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh