Relog Media
Relog Media
Podeli:

Sh1ro objavio da napušta Cloud9

Poznati ruski snajperista Dmitry "sh1ro" Sokolov je iznenadio navijače Cloud9 zvaničnim saopštenjem da je odlučio da nakon tri godine napusti tim sa kojim je ostvario najveće uspehe u karijeri i dugo vremena bio među najboljim ekipama sveta.

Igrač je prebačen na transfer listu po sopstvenoj želji, a iako se o potencijalnim promenama u Cloud9 pričalo i pre Sidneja, sh1ro nije bio taj koji se spominjao kao jedan od igrača koji bi mogli da budu van tima. 

Sh1ro je sa jezgrom ekipe igrao još od Gambit Youngers perioda, pa preko Gambita sve do Cloud9 koji je preuzeo tim prošle godine. Za to vreme bilo je uspona i padova, a padovi se mahom odnose na period kada se od Cloud9 očekivalo da istupe kao vodeći tim sveta, prvenstveno na IEM Rio Majoru, ali im to nije pošlo za rukom. 

I pored toga Cloud9 je proveo dosta vremena u top 5 i top 10 timova sveta, a u julu ove godine prolaze kroz velike promene kada odlaze Timur "buster" Tulepov i Vladislav "nafany" Gorshkov, koje je zamenio Na'Vi duo - Denis "electroNic" Sharipov i Ilya "Perfecto" Zalutskiy. 

Sh1ro je u kratkom ali i veoma emotivnom saopštenju naveo da je ovo jedna od najtežih odluka u njegovom životu, kao i da za sada neće zalaziti u detalje kako i zašto odlazi iz tima.

On se posebno zahvalio electroNic-u koji ga je po njegovim rečima naučio da posmatra CS iz drugačije perspektive, iako su zajedno proveli malo vremena. 

Tagovi
CS2
CLOUD9
sh1ro

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh