Relog Media
Relog Media
Podeli:

Glasine - degster stiže u Heroic

Nekoliko različitih izvora prenosi vesti da će Abdulkhalik "degster" Gasanov biti novi snajperista ekipe Heroic i da je dogovor postignut još pre nekoliko nedelja.

Prvi je ovu informaciju preneo poznati ruski insajder Aleksey "OverDrive" Biryukov, koji je napomenuo da iako je dogovor finalizovan već neko vreme, Heroic nije hteo da otkrivao ovu informaciju kako ne bi uticala na igru Nico "nicodooz" Tamjidia tokom ESL Pro Lige.

Naime nicodooz je od početka formiranja novog sastava bio igrač o kome se pričalo da će najverovatnije biti slaba karika i da ne može da se nosi sa protivnicima na najvišem nivou igranja, što se na kraju i ispostavilo kao tačna informacija. Nicodooz već dugo vremena pruža slabe partije i odustan je u mečevima gde je svom timu najviše trebao.

Njemu su čak i protivnički igrači tokom ESL Pro Lige dobacivali kako treba da je tiši jer će uskoro biti benčovan, a Heroic na kraju grupne faze nije uspeo da izbori plasman za plejof, iako su bili jedan od favorita za prolaz dalje u svojoj grupi.

Degster koji se proslavio igrajući za Team Spirit je u julu 2022. došao u OG, ali je već nakon godinu dana prebačen na klupu za rezerve zbog nezvanično problema u komunikaciji sa ostatkom tima. Njega bije glas da je težak po karakteru, iako je veoma talentovan igrač,  a u junu će biti godinu dana da je na klupi.

I za degstera i za Heroic ovo je ogromna prilika da dobiju ono što im treba, Rus novu priliku, a Heroic stabilnog AWP igrača, a ako se transfer ispostavi istinitim, ostaje da vidimo kako će se degster uklopiti u novu sredinu.
 

Tagovi
CS2
HEROIC
degster
OG
nicodooz

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh