Relog Media
Relog Media
Podeli:

Rainwaker uklonjen iz prvog tima Team Liquida

Team Liquid je potvrdio glasine da će trener njihove CS2 ekipe Damian "daps" Steele zaigrati umesto Bugarina Aleksa "Rainwaker" Petrova na BLAST Premier Fall Showodown turniru.

Rainwaker je krajem juna došao u Team Liquid u transferu koji je malo ko očekivao. TL je tada i zvanično prešao na većinski EU sastav, ali dobri rezultati nisu usledili što je najverovatnije i uzrok novih promena.

Liquid nije uspeo da dođe do glavne faze IEM Kelna nakon što su izgubili odlučujući meč protiv 9INE, na Gamers8 turniru su ispali već u prvom kolu, doduše tada im je protivnik bio ENCE koji je i ušao u meč kao apsolutni favorit, a u ESL Pro Ligi su ponovo poklekli na samom kraju puta ka završnici turnira, kada ih je Eternal Fire savladao 2-0 u finalu gubitničkog baraža grupe D.

Ono što je važno napomenuti je da će daps preuzeti IGL ulogu od zvezde tima Mareksa "YEKINDAR" Galinskisa, koji će sada ponovo moći da se u potpunosti okrene fragovanju.

Team Liquid neće imati nimalo lak posao da se dokopa BLAST Fall Finalsa sa trenerom u timu koji nije igrao godinu ipo dana, pogotovo jer će im konkurencija biti timovi kao što su Complexity, FURIA, Evil Geniuses i Imperial Esports. 

Oni sutra od 20 časova igraju svoj prvi meč protiv ekipe Forsaken, a ako pobede u polufinalu ih čeka bolji iz duela Imperial Esports - Party Astronauts.

Za sada nema naznaka da li je daps trajno rešenje, ili se Liquid već okrenuo potrazi za novim petim igračem.

Tagovi
CS2
Team Liquid
daps
Rainwaker

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh