Relog Media
Relog Media
Podeli:

Predstavljeni voditelji HLTV Award Show-a u Beogradu

HLTV je otkrio koja poznata lica iz sveta Counter-Strike esporta će voditi predstojeći spektakl u Beogradu - HLTV Award Show 2023. 

Drugo uživo izdanje HLTV Award Show svečane dodele nagrada najboljim Counter-Strike igračima će se održati 13. januara 2014. godine u Beogradu. Uz saradnju sa RLG-om HLTV će okupiti najveće zvezde esporta u Srbiji, kada će ujedno biti krunisan i najbolji igrač sveta za 2023. godinu.

RLG će omogućiti igračima i timovima koji dođu na gala svečanost da imaju pristup najmodernijim trening centrima kako pripreme za predstojeća takmičenja ne bi trpele, i kako bi usput mogli da uživaju u čarima prestonice Srbije i ostanu što duže u Beogradu. 

Voditelji programa će biti Mathieu "Maniac" Quiqerez i Freya "Freya" Spiers, duo koji smo često imali prilike da gledamo na najvećim CS:GO takmičenjima i koji su trenutno jedni od najboljih i najtraženijih talenta u esportu.

Za intervjue sa lica mesta će biti zadužen Pala "Mantrousse" Gilroy Sen, a tu će biti i trojka koja stoji iza HLTV podkasta - Chad "SPUNJ" Burchill, Zvonimir "Professeur" Burazin i Milan "Striker" Švejda koji će u detalje objasniti i analizirati proces odabira za nagrade.

Tagovi
HLTV Award Show

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh