Relog Media
Relog Media
Podeli:

Poslušajte kako FalleN uči srpski na strimu

Legenda kaunter esporta Gabriel "FalleN" Toledo se već duže vreme nalazi sa ekipom FURIA u Beogradu na pripremama u RLG trening centru odakle su već odigrali dva velika turnira, a u međuvremenu izgleda da se slavnom igraču Srbija dopala, pa je rešio i da pruži šansu srpskom jeziku. 

FalleN je redovan gost RLG trening centra u koji je više puta dolazio na pripreme za takmičenja u Evropi. On je u proteklom periodu dolazio u Srbiju sa ekipama MiBR i Imperial, a tradiciju je nastavio sa FURIA-om čiji je član od jula ove godine. 

FURIA je pored priprema igrala i dva zvanična turnira iz Beograda kao što smo spomenuli na početku teksta. U Roobet Kupu su stigli do polufinala gde ih je konačno savladalo budući šampion Virtus.pro, da bi nakon toga igrali i Thunderpick World Championship gde ih je BIG porazio oba puta u okviru D grupe, zbog čega nisu uspeli da se izbore za plejof.

Kada mu obaveze između treninga dozvoljavaju FalleN voli da uključi strim na Twitch i prenosi igranje FPL-a, a juče je tokom pauza između mečeva rešio i da se oproba u učenju srpskog jezika, i za početak se i više nego solidno snašao.

Brazilski 32-godišnji CS veteran je jedan od rekordera kada je reč o dužini trajanja esport karijere. On se takmiči već 18 godina, prošao je kroz čak četiri različite verzije kauntera -  CS, CS: Source, CS:GO i konačno CS2, iza sebe ima bezbroj titula koji uključuju i dva Major trofeja, a pored igračkih uspeha najviše je poznat po svemu što je uradio za podizanje CS esport scene u Brazilu i Južnoj Americi.

Njegovi redovni dolasci u Srbiju samo potvrđuju činjenicu da je Beograd zaista postao izuzetno važna tačka u Evropi za CS espor i da čak i najpopularnijim igračima sveta prija gostoprimstvo na koje ovde nailaze, zbog čega i ne čudi činjenica da se Beograd sve češće spominje kao potencijalna lokacija za organizovanje velikih CS2 turnira, pa ko zna - možda i samog Majora jednog dana. 

Tagovi
CS2
FalleN
FURIA

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh