Relog Media
Relog Media
Podeli:

Počinju kvalifikacije za treću sezonu RES Adriatic Lige

RLG je otvorio kvalifikacije za narednu sezonu RES Adriatic Lige, čiji pobednik će biti u prilici da se bori za ulazak u novo izdanje ESL Pro Lige.

Ukupno osam timova će se boriti za nagradni fond od 500.000 dinara i kartu za EPL S19 EU Conference, odnosno kvalifikacije za ESL Pro Ligu. Kao i prošle sezone četiri tima će dobiti direktne pozivnice za turnir, dok će četiri ekipe doći iz otvorenih kvalifikacija.

Podsetimo, prošle godine je u finalu trijumfuvao tim Bad News Eagles koji je savladao Zero Tenacity rezultatom 2-0. 

Na turniru će moći da učestvuju timovi iz Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije, BiH, Hrvatske i Albanije. Otvorene kvalifikacije će se igrati po Bo1 sistemu duplih eliminacija i pobednik svake od četiri kvalifikacija će obezbediti učešće u ligi.

Kvalifikacije se igraju od 14. do 17. otkobra, dok je glavni deo turnira na programu od 20. do 26. oktobra. Ceo turnir će se ekskluzivno prenositi na Arena Esport Twitch kanalu.

Svi zainteresovani timovi se na linkovima ispod mogu prijaviti u kvalifikacione turnire:

Prve kvalifikacije (14. oktobar)
Druge kvalifikacije (15. oktobar)
Treće kvalifikacije (16. oktobar)
Četvrte kvalifikacije (17. oktobar)

Tagovi
CS2
RES

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh