Relog Media
Relog Media
Podeli:

Otkrivene grupe za BLAST Premier Fall Final 2023

BLAST je predstavio sastave grupa i raspored za predstojeću završnicu jesenjeg Premier turnira.

Ukupno osam ekipa će se boriti za nagradni fond od 425.000 dolara na najvećem do sada CS2 LAN turniru koji je na programu od 22. do 26. novembra. 

Čak pet od osam ekipa će zaigrati u novim sastavima tako da je na prvi pogled teško izdvajati favorite, naravno ako se izuzme FaZe Clan koji trenutno izgleda van konkurencije u CS2 esportu nakon titula osvojenih na prvom CS2 lanu IEM Sidneju i onlajn turniru Thunder World Championship. 

FaZe Clan će predvoditi grupu A u kojoj se pored njih nalaze Natus Vincere, Cloud9 i Ninjas in Pyjamas, dok u B grupi gledamo Vitality, Astralis, Heroic i Complexity.

Prvog dana turnira gledamo mečeve prve runde obe grupe. Akcija kreće već od 10 časova, a turnir otvaraju FaZe Clan i Ninjas in Pyjamas. Ova dva tima su danas odigrali rekordni Bo1 meč u CS2 esportu koji se završio rezultatom 28-25 na Asia Championshipu, što je sjajna uvertira za ono što nas očekuje na BLAST-u.

Nakon toga dolazi još jedan spektakl, bivši Na'Vi trio koji sada igra za Cloud9 se sastaje upravo sa ukrajinskom organizacijom u prvoj rundi. Očekuje nas veliki CIS derbi, i naravno prilika da vidimo Na'Vi na delu sa novim snajperistom Ihorom "w0nderful" Zhdanovim.

U B grupi William "mezii" Merriman će debitovati za Vitality protiv Heroica, za koga će po poslednji put zaigrati Casper "cadiaN" Moller, bivši kapiten ekipe koji iako je uklonjen iz tima je odlučio da im izađe u susret za BLAST. Heroicu će pomoći i Rasmus "Zyphon" Nordfoss iz Sprouta kao izmena.

Poslednji par čine Astralis i Complexity za koje će ovo biti sjajna prilika da se izbore za visok plasman na LAN-u. Complexity je već neko vreme u sve boljoj formi što im je donelo rekordno šesto mesto na HLTV rang listi, a za Astralis koji prolazi kroz turbulentan period i more glasina oko izmena, ovo je možda i poslednji put da igraju u aktuelnom sastavu.

Ceo turnir možete pratiti u direktnom prenosu na Arena Esport TV i Jutjub kanalu.

Tagovi
CS2
BLAST
BLAST Fall Finals

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh