Relog Media
Relog Media
Podeli:

OG predstavio novog glavnog trenera CS2 tima

Pomoćni trener ekipe Lamber "Lambert" Prigent je unapređen u glavnog trener OG-a, a dobio je i pojačanje u vidu pomoćnog trenera, tu ulogu će preuzeti njegov sunarodnik Adrien "killazoo" Legarda.

Lambert je svoju trenersku karijeru započeo u ekipi Team LDLC gde je prethodno igrao, u januaru 2022. godine. Nakon toga je kao pomoćni trener prešao u TSM u avgustu prošle, a u OG stiže u januaru ove godine. On je u proteklom periodu bio assitent Caspera " ruggah" Due koji je prešao u Astralis, nakon čega je OG ostao bez glavnog trenera.

Sa francuske scene stiže i novi pomoćni trener killazoo, koji je svoju petogodišnju igračku karijeru završio prošle godine, nakon čega je trenirao nekoliko manjih ekipa, kao i 3DMAX u kom je bio glavni trener sve do sada. 

OG je sada rešio pitanje stručnog štaba, ali i dalje nemaju startnu petorku, već su na četiri igrača od kako je iz prvog tima uklonjen Lulian "regali" Harjau. 

Oni su u međuvremenu doveli na pozajmicu Madalin-Andrei "MoDo" Mireia iz ekipe TSM, sa njim su odigrali Skyesports Masters gde su stigli do finala i odneli 70.000 dolara za durgo mesto, a trenutno igraju Global Esports tour Rio gde su doživeli težak 4-13 poraz protiv MiBR-a na startu turnira.

Tagovi
CS2
OG
Lambert
killazoo

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh