Relog Media
Relog Media
Podeli:

Looking4Org i Nouns Esports se kvalifikovali za ESL Jonkoping 2023

Dobili smo još dva učesnika zimskog CS2 spektakla u Jonkopingu nakon što su u finišu evropskih i američkih kvalifikacija Looking4Org i Nouns Esports slavili u finalnim mečevima.

Podsetimo, Looking4Org je francuski tim koji je prethodno nastupao za esport organizaciju HEET koja je u maju izašla iz Counter-Strike esporta. Igrači su nastavili zajedno da igraju i traže novu organizaciju, a plasman na veliki turnir in možda pomogne da se upravo na njemu pojave pod okriljem nekog poznatog esport brenda.

Interesantno je da su Looking4Org došli iz otvorenih kvalifikacija u zatvorene, gde su potom savladali sva četiri direktno pozvana tima na putu do konačne pobede. Oni su u prvom kolu izgubili od Team Spirita kojima su se kasnije revanširali u finalu, zbog čega su morali da se bore kroz gubitnički baraž gde više nisu imali prava na grešku i gde su morali da pobede pet vezanih mečeva da bi došli do Jonkopinga.

Već na startu gubitničkog baraža ih je čekao 15. tim sveta po HLTV rang listi, nemački BIG, a nakon što su ovu prepreku prevazišli čekali su ih izazovi u vidu ekipa Apeks, Aurora Gaming, Movistar Riders i konačno Team Spirit.

Odlični Ali "hAdji" Hainouss je predvodio svoj tim do pobede sa 50 fragova, 1.68 rejtingom i neverovatnih 106.5 štete po rundi. Francuzi su poveli 13-9 pobedom na svom piku Anubisu, da bi potom iznenadili Spirit na mapi Nuke gde su došli do relativno ubedljive 13-7 pobede protiv veoma neugodne ruske ekipe. 

U američkim kvalifikacijama Nouns Esports je dva puta savladao Evil Geniuses. Jednom na startu kvalifikacija i potom u finalu. Oni i L4O su sada pridružili spisku već ranije pozvanih timova koji čine: Virtus.pro Monte, GamerLegion i Eternal Fire. Preostala dva učesnika turnira će doći iz azijski i južnoameričkih kvalifikacija.

Tagovi
ESL Jonkoping
CS2
Looking4Org
Nouns

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh