Relog Media
Relog Media
Podeli:

Lionel Mesi postao suvlasnik KRU Esportsa, u planu širenje na CS2

Najbolji fudbaler planete je rešio da uplovi u esport vode i to preko argentinske organizacije KRU Esports, koja će nove investicije iskoristiti između ostalog i za ekspanziju u CS2 esport.

Argentinska esport organizacija koju je osnovao jedan od najpoznatijih argentinskih fudbalera svih vremena Serhio Agvero je saopštila da se njegov dugogodišnji prijatelj i saigrač iz reprezentacije, ujedno i živa legenda fudbala - Lionel Mesi, pridružio organizaciji i postao suvlasnik KRU Esportsa.

U protekle tri godine koliko KRU Esports postoji organizacija se rapidno širila na najpopularnije esport igre, ostvarivši uspehe u naslovima kao što su Valorant i Rocket League, zbog čega i ne čudi da su vremenom postali jedna od najvećih esport organizacija u Južnoj Americi. 

Brz rast je doveo i do velikih troškova koje sponzori mogu samo donekle da pokriju, što je zasigurno jedan od razloga zašto je organizacija potražila nove investicije, a kada vam je kućni prijatelj jedan od najboljih sportista svih vremena, teško da nećete iskoristiti takvu priliku da dodatno proširite popularnost koristeći ime Lionela Mesija. 

Ovaj potez se savršeno uklapa u duh KRU Esportsa čija je parola približavanje ljubitelja tradicionalnog i elektronskog sporta, a ono što je posebno interesantno je da će prva meta organizacije sa Mesijem na čelu biti ulazak u CS2 esport.

Naime prema glasinama KRU je već ranije probao da uđe u kaunter, ali nisu uspeli da ostvare zacrtane planove i postignu dogovor sa igračima koje su želeli, zbog čega je ceo projekat odvojen.

Poznato je koliko je kaunter popularan u Južnoj Americi, pogotovo u Brazilu koji ima dve Major titule i čija je najveća fudbalska zvezda Nejmar pasionirani ljubitelj ovog esporta, dok je i legendarni Ronaldo svojevrsno bio vlasnik LoL tima i javno promovisao LoL esport. 

Da li će i Mesi zaigrati kaunter ili će se držati sa strane kao investitor i suglasnik videćemo u periodu koji je pred nama, ali ono što je sigurno je da ćemo u budućnosti još čuti o KRU Esportsu.

Tagovi
CS2
KRU Esports
Mesi

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh