Relog Media
Relog Media
Podeli:

HooXi propušta IEM Dallas 2024

G2 Esports će doputovati u Dalas bez kapitena, još uvek nije sigurno ko će mu biti zamena.

Menadžer G2 Esportsa Petar "peca" Marković je potvrdio za portal Dust2 da će Rasmus "HooXi" Nielsen preskočiti naredni turnir na kom će G2 igrati iz privatnih razloga.

Turnir u Americi počinje krajem meseca i trajaće od 27. maja do 2. juna, a timovi će se boriti za nagradni fond od 250.000 dolara. G2 je u procesu potrage za adekvatnom izmenom, a kao jedna od opcija se navodi i Jake "Stewie2K" Yip, proslavljeni američki igrač i bivši Major šampion.

Stewie2K je nakon neuspešne epizode u Evil Geniuses pauzirao od igranja, nedavno je zaigrao kao izmena za brazilsku ekipu Legacy, ali se nije najbolje snašao.

G2 kao trenutno peti tim sveta po HLTV rang listi dolazi na IEM Dallas 2024 sa velikim očekivanjima, a konkurencija će biti ekstremno jaka u vidu ekipa kao što su FaZe Clan, Vitality, Team Spirit, MOUZ i Na'Vi između ostalih.
 

Tagovi
CS2
IEM Dallas 2024
G2 Esports
HooxI

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh