Relog Media
Relog Media
Podeli:

HLTV saznaje - Magisk stiže u Falcons

HLTV portal nezvanično prenosi da je igrač Vitality Emil "Magisk" Reif dogovorio prelazak u arapsku esport organizaciju Falcons, gde ga čeka njegov bivši trener Danny "zonic" Sorensen.

Magisk i zonic su zajedno još od zlatnih dana Astralisa, potom su prešli zajedno u Vitality u jednom od najvećih CS:GO transfera svih vremena, a sada nastavljaju da sarađuju u ekipi Falcons u koju zonic prelazi odmah po isteku ugovora sa Vitality u novembru.

Zonic je zajedno sa psihologom tima Larsom Roblom dogovorio odlazak u Falcons, a odmah nakon što je ovaj transfer potvrđen krenule su glasine ko bi sve mogao da zaigra za Falcons. 

Magisk odlazi iz Vitality sa Major trofejem osvojenim u Parizu, njegovim četvrtim ukupno, nakon čega je Vitality jedno vreme držao prvo mesto na HLTV svetskoj rang listi. 

Pregovori sa drugim igračima su još uvek u toku, a prema izveštaju HLTV-a Magisk i Falcons su se dogovorili oko svih detalja i on će biti prvo igračko pojačanje ekipe.

Prema glasinama jedino bi Mohammad "BOROS" Mahlas iz aktuelne ekipe trebalo da ostane u timu, što otvara vrata za još tri pojačanja. Razna imena se vežu za Falcons, a među njima najveće je i zvezda G2 Esportsa Nikola "NiKo" Kovač za koga se tvrdi da su ga Falcons već kontaktirali, iako za sada makar nema detalja o tome kako pregovori napreduju. Ono što smo čuli da postoji šansa da bi sa njim u paketu išao i Ilya "m0NESY" Osipov koji ne krije da ima ogromnu želju da nastavi da igra sa Nikolom.

 

Tagovi
CS2
Vitality
Falcons
Magisk

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh