Relog Media
Relog Media
Podeli:

Glasine - jks ide na klupu, nexa blizu povratka u G2 Esports

Nekoliko različitih izvora bliskih G2 Esportsu prenosi vest da je G2 odlučio da Justin "jks" Savage bude uklonjen iz prvog tima, a kao izmena za sada je prvi izbor Nemanja "nexa" Isaković, bivši igrač tima.

HLTV i francuski portal 1pv.fr istovremeno prenose vesti o nadolazećim promenama u ekipi. Nakon što se prašina oko Nikole "NiKo" Kovača slegla izgleda da je došlo na red da se razmišlja o daljim konkretnim koracima u timu.

Ukoliko se tvrdnje izvora ispostave tačnim jks više neće igrati za G2 nakon više od godinu dana provedenih u ekipi sa kojom je osvojio IEM Keln i IEM Katovice ove godine, kao i BLAST Premier World Finals 2022.

Njega bi mogao da zameni bivši kapiten G2, koji je i otišao iz tima između ostalog zbog toga što više nije hteo da igra na IGL poziciji. Njemu krajem godine ističe ugovor u OG nakon čega će biti slobodan igrač. Sada kada G2 ima Rasmusa "HooXi" Nielsena, nexa bi mogao da se posveti isključivo pucanju, što bi možda bilo dobitna kombinacija za G2 Esports.

Ubrzo nakon što su procurele glasine oglasio se i sam nexa mističnom porukom na Tviteru.

Tagovi
CS2
jks
G2 Esports
Nexa

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh