Relog Media
Relog Media
Podeli:

G2 ubedljiv protiv Virtusa, sa NaVi u borbi za titulu

G2 Esports je nastavio sa odličnim partijama a EWC 2024, nakon Spirita pred njima je pao i Virtus.pro u borbi za veliko finale gde će ih čekati Natus Vincere.

Nikola "NiKo" Kovač je bio heroj G2 u novoj ubedljivoj pobedi, a meč će ostati upamćen po njegovim bravurama sa prve mape, gde je ujedno postavio i svoj drugi najbolji rejting u karijeri. Sa 26 fragova uz samo 6 smrti i neverovatnih 151.4 štete po rundi, NiKo je ostvario 2.49 rejting, terorišući protivnike tokom cele mape.

Na momente se činilo da kao da gde god se NiKo pojavi umru po 2-3 igrača Virtusa, a ništa manje nije bio opasan ni Nemanja "huNter-" Kovač, koji je završio mapu sa 21 fragom i 1.95 rejtingom.

Poveo je G2 9-0 na CT strani Dust2 pre nego što je Virtus uspeo da odgovori i uzme tri runde do kraja poluvremena, ali umesto velikog preokreta, G2 je nastavio da dominira u nastavku i prepusti samo jednu rundu protivnicima za velikih 13-4.

Sličan epilog videli smo i na mapi Ancient, Virtus je nekako iščupao 3-9 na poluvremenu, a ovoga puta su bili konkretniji u nastavku, sve dok Ilya "m0NESY" Osipov nije stavio tačku na meč sa neverovatnim 1 na 3 clutchom i demontiranjem bombe za 13-7 pobedu svog tima.

Drugo polufinale je teklo poprilično drugačijim tokom. MOUZ je uništio Na'Vi 13-1 na Dust2, ali je Na'Vi u nastavku potpuno preokrenuo rezultat i dva puta ubedljivo slavio (13-8 Nuke, 13-5 Mirage). 

Veliko finale je na programu od 20 časova uz direktan prenos na Arena Esport televiziji.
 

Tagovi
CS2
G2
Virtus
NaVi
Niko

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh