Relog Media
Relog Media
Podeli:

G2 protiv Liquida na startu BLAST World Final 2024

BLAST je otkrio parove prvog kola BLAST Premier World Final 2024 turnira, poslednjeg velikog takmičenja koje ćemo gledati pre Shanghai Majora.

Osam ekipa koje su se probile do završnog BLAST-a ili pobedama na pređašnjim velikim takmičenjima ili uspehom na globalnoj BLAST listi će se boriti za nagradni fond od milion dolara i titulu u Singapuru koji će ovoga puta ugostiti završnicu BLAST-a.

Na turnir stiže Natus Vincere kao aktuelni Major šampion, tu su Spring i Fall Final pobednici Spirit i G2, a Spirit je tu i po drugom parametru - osvajanju IEM Katowice 2024. Vitality je osvojio IEM Cologne 2024, a FaZe, MOUZ, Astralis i Liquid su imali najviše poena na globalnoj listi.

Na'Vi predvodi grupu A u kojoj se nalaze još i FaZe Clan, MOUZ i Astralis, dok G2 predvodi grupu B u kojoj će igrati Vitality, Spirit i Liquid. 

Na startu grupe A gledaćemo još jedan FaZe - MOUZ derbi, derbi u kome je FaZe dominirao cele godine, ali je MOUZ konačno uspeo da prekine gubitnički niz u IEM Rio 2024 i sada ostaje da vidimo da li taj uspeh mogu da ponove. Na'Vi ulazi kao veliki favorit ne samo u meč protiv Astralisa, nego i u trku za titulu kao najuspešniji tim 2024. godine.

U grupi B G2 će imati priliku da popravi loš utisak iz Rija gde su ispali na startu turnira, a njihov prvi protivnik će biti neugodni Team Liquid. Team Spirit je na nekoliko poslednjih turnira prikazao slabiju formu, ali će ovde igrati protiv Vitality koji dolazi u nepotpunoj postavi, pošto će Audric "JACKZ" Jug zameniti Williama "mezii" Merrimana za ovaj turnir.

BLAST World Final 2024 počinje 30. oktobra i trajaće do 3. novmebra kada je zakazano veliko finale. Mečevi grupne faze će se igrati već od 7 ujutru po našem vremenu, dok će se plejof dani igrati od 09:30. 

Tagovi
CS2
BLAST
BLAST World Final 2024
G2
LIQUID
FAZE
Spirit
NaVi
Vitality
Astralis

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh