Relog Media
Relog Media
Podeli:

G2 i Falcons postigli dogovor oko prelaska Nikole "NiKo" Kovača

Poznati francuski esport insajder Guillaume "neLendirekt" Rathier prenosi vesti da su NiKo, G2 i Falcons uspeli da se dogovore oko svih detalja u vezi do sada najvećeg transfera u CS2 i ostaje samo da se ugovor potpiše i ozvaniči.

Već danima je jedna od glavnih tema u CS2 zajednici odlazak Nikole u bogatu arapsku esport organizaciju. Njemu krajem godine ističe ugovor sa G2, a Falcons su u pravom trenutku rešili da naprave CS2 super tim zbog čega nisu štedeli na dovođenju jednog od najboljih igrača sveta.

Po mnogima najbolji rifler CS:GO ere kaunter esporta i jedan od tri najbolja igrača generalno, NiKo je u proteklim godinama stekao slavu kao vanserijski talenat, a svojim radom i trudom je uspeo da se probije u sam vrhu, prvo sa ekipom mousesports, potom FaZe i konačno G2 gde je proveo protekle tri godine igrajući zajedno sa svojim bratom Nemanjom "huNter-" Kovačem. 

Za to vreme NiKo je osvojio veliki broj turnira, a od najvećih se izdvajaju BLAST Premier World Finals 2022 i IEM Katovice i Keln ove godine. Ostaje žal za neosvojenom Major titulom sa G2 i generalno u CS:GO-u, a najdalje što su NiKo i G2 došli je finale PGL Stockholm Majora gde ih je u finalu zaustavio Na'Vi.

G2 sa Nikolom je imao ogromne ambicije, ali nisu proveli onoliko vremena na vrhu koliko su želeli. Mučio se G2 na momente da pronađe odgovarajuću petorku, ali su i pored toga uvek bili jedan od najopasnijih timova na svetu, u kakvoj god formi da su se nalazili.

NiKo će se u ekipi Falcons pridružiti treneru Danny "zonic" Sorensenu koji je zvanično predstavljen kao prvo veliki pojačanje iz ekipe Vitality, a takođe je nezvanično potvrđeno da će i Emil "Magisk" Reif doći u Falcons.

Prema glasinama od aktivih igrača Falconsa jedino će Mohammad "BOROS" Malhas ostati u ekipi, dok će svi ostali vremenom biti zamenjeni. 

Falcons su trenutno u pregovorima sa još nekoliko igrača, a kako neL nezvanično prenosi oni i dalje pokušavaju da dođu do drugog G2 superstara, mladog Ilya "m0NESY" Osipova koji je i sam izrazio želju da želi da nastavi da igra sa Nikolom, ali G2 bi verovatno tražio ogromnu sumu novca za njega, pošto je i sam menadžer ekipe Petar "peca" Marković izrazio da ne žele da prodaju m0NESY-ja.

Oni pokušavaju da dođu i do kapitena ENCE Marco "Snappi" Pfeiffera, ali ni o ovom transferu za sada nema više informacija.

Tagovi
CS2
Niko
nikola kovac
G2
Falcons

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh