Relog Media
Relog Media
Podeli:

G2 ponovo savladao FaZe, Vitality ponizio Astralis

G2 Esports je startovao BLAST Fall Final 2-1 pobedom protiv ekipe FaZe Clan koju su savladali treći put uzastopno, a cadiaN će pamtiti svoj debi za Astralis po 0-13 porazu na prvoj mapi u meču koji je Astralis izgubio 2-0.

Ilya "m0NESY" Osipov je još jednom predvodio svoj tim do pobede, u meču u kom je G2 pokazao dva lica, nešto što sve češće viđamo. Meč je počeo izjednačenom borbom na Dust2 gde su timovi podelili runde u prvom poluvremenu, ali je na T strani G2 potpuno dominirao mapom uzevši sedam od osam rundi u nastavku meča.

Potom je usledio veliki pad G2 na Infernu, njihovom piku na kom su po treći put uzastopno izgubili, i sada je već jasno da G2 ima velikih problema na ovoj mapi i da je igraju možda i lošije nego u prethodnom sastavu, na čemu će definitivno morati da porade pre Majora.

G2 je dobro otvorio Inferno, ali su vrlo brzo izgubili inicijalnu prednost i FaZe potpuno preuzima mapu na CT strani, a 8-4 prednost na oluvremenu uvećavaju na 13-6 do kraja mape.

Ponovo je FaZe jako otvorio mapu, ovoga puta je to bio odlučujući Mirage, ali je ovoga puta G2 potpuno preokrenuo 4-8 deficit i 9-1 serijom došao do 13-9 pobede.

Ovim su zakazali novi duel sa Na'Vi koji je na startu turnira savladao Falcons 2-0 (13-5 Anubis, 13-10 Ancient), i sutra od 14:30 će imati priliku da prekinu niz od osam uzastopnih poraza protiv trenutno najboljeg tima sveta.

Nakon toga je usledio meč Vitality i ekipe koja je digla mnogo prašine pre turnira, Astralisa, a u njemu je danska ekipa doživela apsolutni fijasko. Naime igrači i timovi su se pobunuli zbog diskutabilne dozvole da se Astralisu dozvoli da igra sa novim kapitenom, jer je cadiaN prijavljen kao hitna izmena nakon roka za prijavu igrača, pošto je Astralis prijavio br0-a da je bolestan i da ne može da igra na turniru, iako to po rečima njegovog agenta nije istina.

Izgleda da je karma dočekala Astralis koji se obrukao i bez osvojene runde izgubio Inferno 0-13, da bi potom izgubili Dust2 4-13, za neslavan debi cadiaN-a u novom timu. 

Astralis će sutra za opstanak igrati protiv poraženog iz meča Liquid - Spirit. 

Tagovi
CS2
Astralis
G2
Vitality
FAZE
BLAST
BLAST Premier FAll
CADIAN

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh