Relog Media
Relog Media
Podeli:

Fame produžio ugovor sa Virtus.pro na još četiri godine

Virtus.pro je obezbedio mladog talenta Petr "fame" Bolysheva koji im je pomogao da dođu do svoje prve Major titule na period od još četiri godine i time pokazao da imaju ozbiljne ambicije kada je reč o CS2 esportu.

Fame je skrenuo pažnju na sebe igrajući za K23, da bi ga Virtus.pro doveo krajem maja prošle godine zajedno sa Davidom "n0rb3r7" Daniyelanom, kao zamenu za Mareksa "YEKINDAR" Galinskisa i Timura "buster" Tulepova. Ostao je Virtus u tom periodu bez zvučnih imena i činilo se kao da ih čekaju teška vremena, ali se desilo baš suprotno.

U novembru postižu svoj najveći uspeh i van svih očekivanja osvajaju IEM Rio Major 2022 gde je uz kapitena Dzhami "Jame" Alia upravo fame igrao ključnu ulogu u trijumu ekipe sa prosečnim 1.24 rejtingom tokom turnira.

Nastavio je fame dobro da igra i kada je Virtus bio u padu forme, a njegov kontinuitet u igri je bio zeleno svetlo za Virtus.pro da ga zadrži na što duži vremenski period. 

Nikolai Petrossian CEO Virtusa je izjavio povodom novog ugovora da je "fame demonstrirao odličan nivo kvaliteta igre i šampionske ambicije već dugo vremena, iako mu je samo 20 godina", takođe je dodao i da  "Petr sa sobom nosi veliku dozu profesionalizma, ne samo unutar same igre, već i van nje, od radne etike do toga da je uvek spreman da sasluša iskusnije saigrače i primeni njihove savete kada je potrebno."

Virtus je u junu i avgustu uspeo da osvoji ESL Challenger Katowice 2023 i CCT Online Finals 2, takođe su uzeli i drugo mesto na Dunav Party LAN turniru u Beogradu krajem pretprošlog meseca, a u ESL Pro Ligi su uspeli da dođu do plejofa, gde ih je neočekivano u prvoj rundi savladao 9z Team. 

Virtus ćemo imati prilike ponovo da gledamo od 25. oktobra na Roobet Kupu, a potom i početkom narednog meseca na FiReLEAGUE Global Finals.

Tagovi
CS2
Virtus.pro
fame

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh