Relog Media
Relog Media
Podeli:

Falcons uklonili četiri igrača iz prvog tima

Arapska esport organizacija Falcons je saopštila da su četvoricu svojih CS2 igrača poslali na klupu čime su na neki način potvrdili velike izmene u timu o kojima se već danima govori.

Nije tajna da su Falcons u centru pažnje kada je reč o CS2 transferima. Organizacija koja planira da formira super tim je već dovela zvanično Danny "zonic" Sorensena kao trenera, a prema glasinama usmeni dogovor su već postigli sa tri slavna igrača, u pitanju su superstar G2 Nikola "NiKo" Kovač, lider ENCE Marco "Snappi" Pfeiffer i Emil "Magisk" Reif koji je već zvanično napustio Vitality.

Nakon što su koraci oko dovođenja novih igrača preuzeti, Falcons su odlučili i da zvanično potvrde nadolazeće izmene u timu. Na klupu su poslati Nathan "NBK-" Schmitt, Alexandre "boddy" Pianaro, Milosz "mhL" Knasiaki i Laurentiu "lauNX" Tarlea.

Kao što su prvobitne glasine i najavile, u ekipi je iz stare postave ostao jedino Mohammad" BOROS" Malhas.

Ukoliko se potvrdi da je ranije pomenuti trio zaista dogovorio prelazak u Falcons, ostaje samo da vidimo ko će se naći na AWP poziciji. Poznato je da su Falcons probali da kupe i Ilyu "m0NESY" Osipova, ali je stav G2 bio da ne žele da prodaju mladog igrača. Da li se nešto u među vremenu promenilo ostaje da vidimo, ono što je jedino sigurno to je da nas u predstojećim danima očekuje puno novosti iz redova Falconsa.

Tagovi
CS2
Falcons
BOROS

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh