Relog Media
Relog Media
Podeli:

FaZe izbacio NaVi iz ESL Pro Lige

FaZe Clan je u reprizi finala Majora uspeo da savlada Natus Vincere rezultatom 2-0 i plasira se u četvrtfinale ESL Pro Lige gde ih čeka još jedan veliki derbi protiv Vitality. 

Navijači ekipe FaZe Clan će se radovati večerašnjoj pobedi svojih miljenika, ali ubedljiva 13-5 pobeda na Nuke na startu meča definitivno ostavlja i gorak ukus u ustima kada se uzme u obzir da je FaZe nije uzeo u finalu Majora gde ih je Na'Vi savladao u borbi za prvu CS2 Major titulu.

Ovoga puta FaZe je bio mnogo bolji protivnik, a na svom piku su poveli 7-5 na T strani, da bi potom u nastavku uzeli svih šest rundi za ubedljiv trijumf. 

Odličan je bio FaZe i na startu Mirage, ali je Na'Vi uspeo da se povrati u nastavku, nadoknadi zaostatak od četiri runde sa poluvremena i izbori produžetke. U njima je FaZe uspeo da trijumfuje, uzme protivnički pik i spreči da se odigra odlučujući Inferno, mapa na kojoj im je Na'Vi zadao veoma težak udarac u finalu Majora.

U preostalim mečevima Team Liquid je uspeo da savlada FlyQuest 2-1 u veoma uzbudljivom meču u kom je australijska ekipa imala svoje šanse za pobedu (13-10 Mirage, 14-16 Anubis, 13-10 Ancient), a u meću između The MongolZ i Virtus.pro gledali smo pravu dramu na odlučujućoj mapi Ancient gde je ruski tim uspeo da se oporavi od 2-10 zaostatka na poluvremenu i trijumfuje 13-11 za plasman u četvrtfinale.

Sutra su na programu prva dva četvrtfinalna duela. Dan otvaraju Complexity i Virtus.pro, a pobednik tog meča se u polufinalu ukršta sa boljim iz duela MOUZ - G2 koji sledi posle toga. 

U petak gledamo Astralis - Team Liquid i veliki derbi FaZe - Vitality. 

Tagovi
CS2
ESL PRO LIGA
FAZE
NaVi
Team Liquid
Virtus.pro

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh